Telovadci Šole zdravja Zg. Polskava - Gabri


[prenos] 1.6 MB Šola zdravja

ŠOLA ZDRAVJA - SKUPINA „GABRI“ Zg. Polskava

V Zgornji Polskavi v parku vsako jutro ob 7.30 telovadimo po metodi Nikolaya Grishina - 1000 gibov. V Sloveniji nas je v Šoli zdravja okoli 5000 članov, ki pridno vsaki dan telovadimo. Prostovoljci Šole zdravja skrbimo za zdrav slog življenja naših krajanov, zato pridite in poskrbite za svoje zdravje-zdaj. Vsak trenutek je lahko nov začetek. Vaje lahko izvaja vsa populacija, od otrok do starostnikov. Telovadba vrača vitalnost, gibljivost, dobro počutje in predvsem zdravje. Šola zdravja nudi še veliko drugih dejavnosti: izlete, srečanja z drugimi skupinami, letovanja, od morja, toplic in drugih destinacij. Širimo pozitivno energijo z nasmejanimi obrazi, krepimo medsebojna prijateljstva in zmanjšujemo osamljenot.
Telovadba je brezplačna. Edini strošek je članarina Šole zdravja in to 20 €.
9.9. 2021 (začetek ob 7.30) v parku - Zg. Polskava praznujemo 2. obletnico delovanja.

Vabljeni vsi krajani. Pridite, videli boste, da se imamo lepo.

Več informacij dobite pri Verici Matvoz GSM 041 648 707


Obveščamo vas, da je v Zg. Polskavi nastala nova skupina telovadcev, ki telovadimo po metodi Nikolaya Grishina v parku ali Športnem parku, vsaki delovni dan ob 7,30 zjutraj. Na vhodu v park je lep stari gabrov drevored, po katerem smo si dali tudi ime. Prostovoljka za vodenje telovadbe sem Verica Matvoz (GSM 041 648 707, e-mail verica@matvoz.si). Poskusno smo začeli telovaditi septembra 2019 in odziv je bil presenetljiv. Prijavljenih nas je 18 članov.


Tako lepo je v našem parku zjutraj ko telovadimo. Vsaki dan pozdravimo sonce in s to sončno energijo napolnimo svoje telo. Nimamo še oranžnih oblačil, imamo pa oranžne kapice (pridno delo naše Ivane).